________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


5/24/2016

Η ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΠΡΥΖ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ (ΦΩΤΟ)


Εκ της Ι. Μητροπόλεως Βελγίου
Με μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η μνήμη των Αγίων Ενδόξων και Θεοστέπτων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και της μητρός αυτού Ελένης στην φερώνυμη ενορία της Μπρύζ (Brugge) του Βελγίου, το Σάββατο 21 Μαΐου 2016. 
Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία όπου προέστη ο σεπτός Ποιμενάρχης του τόπου, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου κ. Αθηναγόρας, συμμετείχαν κληρικοί και λαϊκοί από όλη την επαρχία της Μητροπόλεως. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευλογία να προσκυνήσουν τεμάχια ιερών λειψάνων των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, τα οποία μετέφερε ο Σεβασμιώτατος για την εορτή της Ενορίας. 
Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Μητροπολίτης Βελγίου ευχαρίστησε τον Ιερατικώς Προϊστάμενο Αιδεσιμoλ. Πρωτοπρεσβύτερο κ. Βερνάρδο Peckstadt για την καλή οργάνωση της ενορίας, τους ιεροψάλτες και το εκκλησιαστικό συμβούλιο της ενορίας. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους για τη συμμετοχή τους στην ιερά πανήγυρη και να ευχηθεί στους εορτάζοντας τα δέοντα. 
Στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση σε προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails