________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


11/10/2016

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ


Το πρόγραμμα του Οικουμενικού Πατριάρχου για τις επόμενες μέρες έχει ως εξής: 
- Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016: Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα Ι. Ναό Αγίου Μηνά της Κοινότητος Υψωμαθείων. 
- Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, 6 μ.μ.: Εγκαίνια έκθεσης µε θέµα «Ο Βυζαντινός Κόσμος του Ηλία Κοντοζαμάνη» στο Πέρα, η οποία πραγματοποιείται με συνεργασία του Ζωγραφείου και του Σισµανογλείου Μεγάρου. Η έκθεση αφιερώνεται στα 25 χρόνια Πατριαρχίας του Οικουµενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολοµαίου. 
- Σάββατο 12 Νοεμβρίου: Ημερήσια εκδρομή με τους μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τους εργαζόμενους νέους της Ομογένειας στην Τρίγλια της Βιθυνίας. 
- Σάββατο 12 Νοεμβρίου 4 μ.μ.: Πατριαρχική Χοροστασία, από του Παραθρονίου, κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι, επί τη μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως. 
- Κυριακή 13 Νοεμβρίου: Πατριαρχική Χοροστασία, από του Παραθρονίου, κατά την Θεία Λειτουργία στον Πατριαρχικό Ναό, επί τη μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου. Κατά την επικρατήσασα παλαιά τάξη, η εικόνα του Αγίου τοποθετείται στον Πατριαρχικό Θρόνο τα δε ιερά λείψανα του εκτίθενται στον σωλέα προς προσκύνησιν από τους πιστούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails