________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


3/04/2017

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΨΗΦΙΣΜΕΝΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ΙΕΡΟΘΕΟΥ (ΦΩΤΟ)


O Θεοφιλέστατος Eψηφισμένος Επίσκοπος Ευκαρπίας Ιερόθεος, Ηγούμενος της Πατριαρχικής Μονής Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου Αστόριας (Η.Π.Α.) έδωσε σήμερα, Σάββατο 4 Μαρτίου 2017, στο Φανάρι, το Μικρό και το Μεγάλο Μήνυμα επί τη εκλογή του. 
Το Μικρό Μήνυμα έδωσε στο Πατριαρχικό Γραφείο στο Φανάρι, ενώπιον του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου και Ιεραρχών του Θρόνου. 
Η τελετή του Μεγάλου Μηνύματος πραγματοποιήθηκε στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι, παρουσία Συνοδικών και άλλων Αρχιερέων, καθώς και πολλών προσκυνητών που μετέβησαν στην Κωνσταντινούπολη για την χειροτονία του Εψηφισμένου Επισκόπου. 
Η χειροτονία του Θεοφιλεστάτου θα τελεσθεί αύριο, Κυριακή της Ορθοδοξίας, στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι, κατά την καθιερωμένη Πατριαρχική και Συνοδική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails