________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


8/26/2018

Ο "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ" "ΡΟΜΦΑΙΑΣ" ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ "ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ"


Π.Α. Ανδριόπουλος 
Ο «Ρομφαίας» Αιμίλιος Πολυγένης έσπευσε να «απαντήσει» στο κείμενο που πριν λίγο αναρτήσαμε. 
Και πάλι, πανικόβλητος, καταφεύγει σε …ωραίους χαρακτηρισμούς: «ιστολόγια ερασιτεχνικά για να καλύψουν την δημοσιογραφική τους γύμνια και ανυπαρξία.» 
Ευτυχώς «κύριε» Πολυγένη που υπάρχετε εσείς, ο «επαγγελματίας» δημοσιογράφος! Εμείς μπροστά σας βέβαια είμαστε «ερασιτέχνες»! Εσείς είστε ο κολοσσός του επαγγελματισμού. Ουδόλως το αμφισβητούμε. Απλώς, επιτρέψτε μας, να γελάμε. 
Γράφει ο «Ρομφαίας»: «Γνωρίζουμε τη συμβολή μας στην ενημέρωση του κοινού για τα ορθόδοξα πράγματα σε παγκόσμιο επίπεδο.» Και πάλι δεν σας αμφισβητούμε. Αφού, όμως, είστε «παγκόσμιοι» γιατί μας …προτρέπετε: «αναλώστε την κριτική σας εποικοδομητικά στο να προαχθεί η Ορθοδοξία και όχι να ασχολείστε με το τι γράφει ένα εκκλησιαστικό ΜΜΕ.». 
Εσείς οι «παγκόσμιοι» είστε απλώς «ένα εκκλησιαστικό ΜΜΕ»; Δεν το δέχομαι! 
Εσείς είστε ΤΟ εκκλησιαστικό ΜΜΕ. 
Γι’ αυτό δεν θα πρέπει να δίνετε σημασία και να ταράσσεστε με αυτά τα «σενάρια» που «σκαρφιζόμαστε» εμείς, τα «ερασιτεχνικά» και «του περιθωρίου ιστολόγια». Τι μπορείτε να πάθετε εσείς, από «περιθωριακούς» και «ερασιτέχνες»; 
Και κάτι τελευταίο: Εμείς ούτε όνειρα ούτε εφιάλτες θερινής νυκτός βλέπουμε. Γιατί απολαμβάνουμε το «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ και την μουσική του Φέλιξ Μέντελσον για το έργο αυτό. 
Σας τα συνιστούμε εκθύμως. Ίσως είναι λίγο δύσκολη για σας η τοιαύτη απόλαυση, γιατί μπορεί να έχετε πιο …λαϊκά αναγνώσματα και ακούσματα, αλλά κάνετε μια προσπάθεια… Ωφελημένος θα βγείτε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails