________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


7/02/2015

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΗ Η 1η ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΜΟΥΣΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ))


Ξεκίνησε χθες, 1 Ιουλίου 2015, τις εργασίες της στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης η 1η Ακαδημαϊκή Βυζαντινομουσικολογική Συνάντηση, με θέμα: "Εξήγηση και Εξηγητές Διδάσκαλοι."
Το μουσικολογικό αυτό γεγονός διοργανώνει το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (κατά το τριήμερο Τετάρτη 1η έως Παρασκευή 3η Ιουλίου 2015) υπό την αιγίδα του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου. 
Την έναρξη της Συνάντησης χαιρέτισαν ο Μητροπολίτης Προύσης Ελπιδοφόρος, Καθηγούμενος της Ι. Μονής Αγίας Τριάδος Χάλκης και η Κοσμήτωρ της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών Ελένη Καραμαλέγκου. 
Συμμετέχουν οι καθηγητές: Γρηγόριος Στάθης, Αντώνιος Αλυγιζάκης, Αχιλλέας Χαλδαιάκης, Ιωάννης Λιάκος, Θωμάς Αποστολόπουλος και Μιχαήλ Στρουμπάκης. 
Οι φωτογραφίες είναι από την πρώτη ημέρα της Συνάντησης και το βίντεο από την pemptousia.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails