________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


7/24/2015

ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΑΘΗΝΑΓΟΡΟΥ (ΦΩΤΟ)


Εκ της Ι. Μητροπόλεως Βελγίου
Με ξεχωριστή λαμπρότητα εορτάσθηκαν σήμερα Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015 στον Ιερό Καθεδρικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Βρυξελλών τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βελγίου και Εξάρχου Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρου. 
Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου συμπαραστατούμενος από κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως. 
Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ευχαρίστησε όλους για την προσέλευση τους επί τη εορτή του Απολογητού Αθηναγόρου, του οποίου το όνομα φέρει και ο ίδιος.
Ιδιαιτέρως ευχαρίστησε τους κληρικούς, τον Άρχοντα του Οικουμενικού Πατριαρχείου κ. Γεώργιο Αλεξανδρή, το Στρατηγό του ΝΑΤΟ κ. Νικόλαο Ζαχαριάδη για την παρουσία τους, καθώς και τους ιεροψάλτες για την όμορφη απόδοση των ύμνων της Ακολουθίας του Αγίου. 
Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος προσέφερε κέρασμα στην αίθουσα του Μητροπολιτικού Ναού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails