Μ' ένα κλικ στην εικόνα όλες οι σχετικές αναρτήσεις
_____________
__Yπεύθυνος σελίδας: Παναγιώτης Αντ. Ανδριόπουλος

3/14/2016

Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΑΠΟΔΕΙΠΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα χοροστατήσει σήμερα Καθαρά Δευτέρα (14-3-2016) στον Πατριαρχικό Ναό κατά την Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου και ώρα 2 το μεσημέρι. 
Ο Πατριάρχης θα χοροστατήσει και στο Μ. Απόδειπνο της Καθαράς Τρίτης, την ίδια ώρα. 
Επίσης, σύμφωνα με ανακοίνωση της Κοινότητος του Μ. Ρεύματος, ο Πατριάρχης θα χοροστατήσει στον Κατανυκτικό Εσπερινό που θα τελεσθεί στον Ι. Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, την ερχόμενη Κυριακή της Ορθοδοξίας, στις 5 το απόγευμα. 
Στη συνέχεια θα παρακολουθήσει, μαζί με τους Συνοδικούς και άλλους Αρχιερείς του Θρόνου, Συναυλία Εκκλησιαστικής Μουσικής του Βυζαντινού χορού "Οι Δομέστικοι της Δράμας".

1 σχόλιο:

  1. Αρχιμ. Ιωακείμ Οικονομίκος. Ιεροκήρυξ Ι. Μ. Κίτρους.14 Μαρτίου 2016 - 1:27 μ.μ.

    Α' Κατανυκτικός εσπερινός στο Ιερό Κέντρο, εκεί πού χτυπά η καρδιά της σταυρωμένης και πάντοτε αγωνιζομένης εν τω σταδίω, αλλά βιούσης συγχρόνως και την ανάσταση, Μεγάλης Εκκλησίας. Όλα απλά και λιτά, όπως απλή αλλά και μεγαλόπρεπη παραμένει η Μεγάλη Εκκλησία. Το Ιερό Κέντρο, ξέρει να αγωνίζεται. Ξέρει να παλεύει. Η νέα περίοδος της νηστείας και τους αγώνος, είναι μια ακόμα ευκαιρία αγώνων για το Ιερό Κέντρο και για τους διακονούντας εν αυτώ, με πρώτον τον Ηγούμενον αυτού τον Πατριάρχη μας κύριο Βαρθολομαίο και τους συνεργάτες του. Καλή Σαρακοστή. Να έχουμε την ευχή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails