________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


3/31/2016

Φοιτητές του ΤΕΙ Ζακύνθου επισκέφτηκαν τον Οικουμενικό Πατριάρχη (φωτό)


Την τιμή και την ευκαιρία να επισκεφθούν τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο είχαν φοιτητές που φοιτούν στο ΤΕΙ Ζακύνθου, σήμερα το απόγευμα, 31.3.2016, στο Φανάρι. 
Οι δύο σπουδαστές συντήρησης, η Βασιλεία Αποστολοπούλου και ο Ιωάννης-Πορφύριος Καποδίστριας, που πραγματοποιούν την πρακτική άσκησή τους πάνω στην καταγραφή των κειμηλίων της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, επισκέφτηκαν τον Πατριάρχη ενταγμένοι στην ομάδα της Βιβλιοθήκης της Βουλής των Ελλήνων, που έχει αναλάβει την καταλογογράφηση των σπάνιων εκδόσεων της Βιβλιοθήκης της Σχολής, με επικεφαλής την κ. Έλλη Δρούλια, Διευθύντρια της Βιβλιοθήκης της Βουλής των Ελλήνων. 
Ο Πατριάρχης του Γένους έστειλε ιδιαίτερους χαιρετισμούς στους Σεβ. Μητροπολίτες Δωδώνης κ. Χρυσόστομο, Ζακύνθου κ. Διονύσιο Δ΄ και στον περιβαλλοντολόγο -όπως ακριβώς είπε- π. Παναγιώτη Καποδίστρια. 
[Φωτογραφίες: Gilles Texter]


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails