________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


3/19/2016

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ


Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, έγινε σήμερα δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, στην Κωνσταντινούπολη.
Η συνάντηση έγινε με την ευκαιρία του εορτασμού της Κυριακής της Ορθοδοξίας, στο Φανάρι, όπου υπάγεται πνευματικά και διοικητικά η Εκκλησία των Δωδεκανήσων.
Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκος είναι επίσημος προσκεκλημένος του Οικουμενικού Πατριάρχου, για να παραστεί στον αυριανό εορτασμό, στο πλαίσιο του οποίου η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου διοργανώνει υπό την αιγίδα της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου, επετειακή συναυλία με τίτλο «Πόλη, ποιο φως μας ενώνει…», η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Κυριακή της Ορθοδοξίας 20 Μαρτίου 2016, στην ανακαινισμένη αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στο Μέγα Ρεύμα (Αρναούτκιοϊ) του Βοσπόρου και ώρα 6 το απόγευμα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails