________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


3/28/2016

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΦΙΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ


Προ ολίγων ημερών στην ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε μία συνέντευξη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αυστρίας κ.κ. Αρσενίου. 
Ο Σεβασμιώτατος κ.κ. Αρσένιος αποτελεί μία ευλογία τόσο για το Οικουμενικό μας Πατριαρχείο, όσο και για την Ιερά Μητρόπολη Αυστρίας. Ένας νέος άνθρωπος με πανεπιστημιακές σπουδές που έθεσε τον εαυτό του στη διακονία της Μ.τ.Χ.Ε. Προσωπικότητα με ευγενή χαρίσματα. Απλός, συνετός, διαλλακτικός, χαρούμενος, ευχάριστος, προσηνής. 
Έτσι λοιπόν, ένα μέρος της συνέντευξης του Σεβασμιωτάτου κ.κ. Αρσενίου, φιλοξενείται σήμερα στο αγαπημένο μας ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙΟΥ και στον καλό μου φίλο κ. Παναγιώτη Ανδριόπουλο που ως γνήσιος υπερασπιστής των δικαίων της Μητρός Εκκλησίας, προβάλλει το έργο και τις αγωνίες της μέσα από την θαυμάσια του ιστοσελίδα. Τον ευχαριστούμε. 
Ηρακλής Φίλιος
Διαβάστε στη συνέχεια μέρος της συνέντευξης του Μητροπολίτου Αυστρίας στον Ηρακλή Φίλιο και την ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ. 
Μεταξύ άλλων, ο Σεβ. ομιλεί για τους Διαχριστιανικούς διαλόγους, για την Αγία και Μεγάλη Σύνοδο της Ορθοδοξίας, για την τρομοκρατία που πλήττει την Ευρώπη, για το όραμά του για την Μητρόπολη Αυστρίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails