________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


7/14/2018

Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΠΕΡΙΟΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΠΙΣΙΔΙΑΣ (ΦΩΤΟ)


Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος περιοδεύει στην Μητρόπολη Πισιδίας και σήμερα επισκέφθηκε μαζί με προσκυνητές τον Ι. Ναό του Αγίου Στεφάνου στην περιοχή του Εγιρντίρ, απ' όπου και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα των τουρκικών ΜΜΕ που παραθέτουμε εδώ. 
Τον Πατριάρχη συνοδεύουν: ο οικείος ποιμενάρχης, Μητροπολίτης Πισιδίας Σωτήριος, ο Μητροπολίτης Κορέας Αμβρόσιος, ο Υπογραμματεύς της Αγίας και Ιεράς Συνόδου Πανοσιολ. Διάκονος Γρηγόριος και άλλοι κληρικοί καθώς και προσκυνητές από την Ελλάδα και την Κορέα. 
Ο Τούρκος Δήμαρχος της περιοχής υποδέχθηκε με θερμούς λόγους τον Πατριάρχη και την συνοδεία του και έκανε λόγο για την φιλική συνύπαρξη όλων των ανθρώπων στην περιοχή της ευθύνης του. 
Ο Πατριάρχης αναχώρησε, στη συνέχεια, για την Αττάλεια. 


1 σχόλιο:

  1. Όπως έχει πεί προσφυώς ο Μ.Μεσογαίας Νικόλαος για τον πολιό σεβ.Πισιδίας Σωτήριο,"όταν εμείς οι άλλοι κουραζόμαστε λόγω ηλικίας και αποσυρόμαστε ,εκείνος παίρνει αμπάριζα και ξαναρχίζει από την αρχή την δράση"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails