________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


10/08/2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ (5-7 Οκτωβρίου 2020)


Η Α. Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση: 
- Την Ευγεν. κ. Μαρία Ζαχαράκη, δημοσιογράφο, και τον Εντιμ. κ. Αντώνη Φιλιππίδη, Διευθύνοντα Σύμβουλο τουρκικής εταιρίας Πληροφορικής στον τομέα της υγείας, από την Πόλη. 
- Τον Εντιμ. κ. Zekeriya Yasemin, επιχειρηματία, από την Αττάλεια. 
Η Α.Θ.Παναγιότης, ο Πατριάρχης εκπροσωπήθηκε: 
-  από τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου κ. Μεθόδιο Βερνιδάκη, Πρωτοσύγκελλο της Ι. Αρχιεπισκοπής Κρήτης, κατά την κηδεία της αειμνήστου Ελένης Κουβίδη-Μαλλιωτάκη, συζύγου του Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβυτέρου του Οικουμενικού Θρόνου κ. Γεωργίου Μαλλιωτάκη, η οποία τελέστηκε την Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2020, από τον Ι.Ναό Ευαγγελίστριας Τυλίσου, Ηρακλείου. 
- από τον Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερο του Οικουμενικού Θρόνου κ. Ελευθέριο Χρυσοχόο, κατά την κηδεία του αειμνήστου Κωνσταντίνου Αγαπητίδη, οικονομολόγου και συγγραφέα, εκ Σύμης, η οποία τελέστηκε την Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2020, από τον Κοιμητηριακό Ι.Ναό Αγ. Πέτρου Π.Φαλήρου. 
- από τον Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερο κ. Πέτρο Αθανασόπουλο, Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ι.Μ. Αργολίδος, κατά την κηδεία της αειμνήστου Κυριακής Μπακοπούλου, μητέρας του Άρχοντος Β’ Δομεστίκου Γεωργίου Μπακοπούλου, η οποία τελέστηκε την Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2020, από τον Ι.Ναό Αγ. Πέτρου Άργους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails