________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


1/12/2016

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΡΚΩΝ

Αγία Τριάδα Χαλκηδόνος

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΗ 
Το ερχόμενο Σάββατο 16 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα, στον Ι. Ναό Αγίου Γεωργίου Μακροχωρίου θα τελεσθεί πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του οικείου Ποιμενάρχου Σεβ. Μητροπολίτου Γέροντος Δέρκων κ. Αποστόλου. 
Μετά το πέρας της Ακολουθίας θα επακολουθήσει Οικουμενική Συμπροσευχή με τη συμμετοχή εκπροσώπων των Χριστιανικών Δογμάτων της Κωνσταντινούπολης. 
Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου ο Γέρων Δέρκων κ. Απόστολος θα τελέσει την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Παρασκευής Θεραπείων. 
ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, επί τη μνήμη των εν Αγίοις Πατέρων ημών Αθανασίου και Κυρίλλου, Πατριαρχών Αλεξανδρείας, άγει τα ονομαστήριά του ο Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδόνος κ. Αθανάσιος, ο οποίος θα προστή της Θείας Λειτουργίας στον Ι. Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος. 
Θα ακολουθήσει εόρτιος δεξίωσις στο Μητροπολιτικό Μέγαρο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails