________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


6/18/2017

ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΙΝΑΣΟ ΤΗΣ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ (ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ))


Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος πραγματοποιεί και φέτος το καθιερωμένο ετήσιο προσκύνημά Του στην Καππαδοκία, συνοδευόμενος από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο.
Σήμερα, Κυριακή 18 Ιουνίου 2017, ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων λειτούργησε στον Ι. Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Σινασό, συμπροσευχομένου του Οικουμενικού Πατριάρχου. 
Με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο συλλειτούργησαν ο Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντίνης κ. Αρίσταρχος και ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου (της Εκκλησίας της Κύπρου) κ. Βασίλειος. 



Παρέστησαν επίσης συμπροσευχόμενοι:
ο Αρχιεπίσκοπος Ανθηδώνος Νεκτάριος, Επίτροπος του Παναγίου Τάφου στην Πόλη, οι Σεβ. Ρωμαιοκαθολικοί Αρχιεπίσκοποι -Μητροπολίτες Lecce κ. Domenico Umberto D'Ambrosio και Bari - Bitonto κ. Francesco Cacucci, ο Πανοσιολ. κ. Andrea Palmieri, στέλεχος του Ποντιφηκού Συμβουλίου για την προώθηση της ενότητος των Χριστιανών, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στην Πόλη Ευάγγελος Σέκερης, ο βουλευτής Μάξιμος Χαρακόπουλος , Άρχοντες της Μ.τ.Χ.Ε. και πιστοί από την Πόλη και το εξωτερικό. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails