________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


6/06/2017

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε, σήμερα, Τρίτη 6 Ιουνίου, με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, στο ξενοδοχείο «Hilton». 
Κατά τη συνάντηση, ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για τα θέματα που απασχολούν το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του προς αυτό, ενώ εξήρε τον ιστορικό του ρόλο. Κοινή υπήρξε η διαπίστωση ότι είναι αναγκαίο να διατηρηθούν ανοικτοί οι δίαυλοι Ευρώπης και Τουρκίας. Εξετάσθηκαν, επίσης, οι τελευταίες εξελίξεις στα Βαλκάνια, την Ουκρανία και την περιοχή της Μέσης Ανατολής. Υπογραμμίστηκε, ακόμα, το κοινό ενδιαφέρον για την προστασία του περιβάλλοντος και την κλιματική αλλαγή. Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης παρουσίασε τις πρόσφατες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στη χώρα μας, δίδοντας έμφαση στις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας σε ό,τι αφορά τις σχέσεις Κράτους – Εκκλησίας. 
Ο Παναγιώτατος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για την απώλεια του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, πατέρα του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails