________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


2/05/2020

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΣ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ


Η Ενορία Αγίου Διονυσίου Ιλίου σε συνεργασία με τον Δήμο Ιλίου, διοργανώνει το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020, στις 6 το απόγευμα, εκδήλωση για την Θεολογική Σχολή της Χάλκης.
Ο σκοπός είναι να προβληθεί η σπουδαία συνεισφορά της Σχολής στο Γένος, στην Ορθοδοξία και το δίκαιο αίτημα του Οικουμενικού Πατριαρχείου για την άμεση επαναλειτουργία της.
Για την Σχολή της Χάλκης θα ομιλήσει ο Χαλκίτης Καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Δεληκωσταντής, Άρχων Διδάσκαλος του Γένους.
Η χορωδία «Οσίων Δαυίδ και Ιακώβου», υπό την διεύθυνση του δικηγόρου και καθηγητού μουσικής κ. Δημητρίου Καρούζου, θα ψάλλει βυζαντινούς ύμνους.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, καθώς θα παραστεί εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου, ο οποίος θα αναγνώσει το μήνυμά Του.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο «Άννα Συνοδινού» του Πολυδύναμου Κέντρου Πολιτιστικών, Αθλητικών και Κοινωνικών Δραστηριοτήτων (ΒΙΟΦΙΑΛ), Ηροδότου και Πωγωνίου, Ίλιον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails