________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


2/15/2020

ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟ


ΡΩΜΑΙΙΚΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ 
 Ανακοίνωση 
Με χαρά ανακοινώνουμε ότι ο Σύνδεσμός μας σε συνεργασία με τον Τομέα Εκκλησιαστικης Ιστορίας, Χριστιανικής Γραμματείας, Αρχαιολογίας και Τέχνης του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, διοργανώνει Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο αφιερωμένο στην ιερή μορφή και το έργο του Αγίου Πολυκάρπου, Επισκόπου Σμύρνης, στο πλαίσιο του εορτασμού της μνήμης αυτού, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου.
Οι εργασίες του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν το Ξενοδοχείο Χίλτον κατά το διήμερο 21-22 Φεβρουαρίου. Η έναρξη αυτού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου και ώρα 09:30 π.μ.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις εργασίες του, οι οποίοι θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση Secretary@ecclesiasmyrnis.org.
Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails