________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


1/07/2018

Χειροθεσία σε Αναγνώστη του Σμυρνιού Δημοσιογράφου Αριστείδη Βικέτου από τον Μητροπολίτη Σμύρνης (video)


MIKRASIATIS.GR
Κατά την αρχιερατική Θεία Λειτουργία των Θεοφανείων στον Ιερό Ναό του Αγίου Βουκόλου Σμύρνης, ο σεβ. Μητροπολίτης Σμύρνης Βαρθολομαίος, παρουσία πλήθους προσκυνητών, χειροθέτησε με ειδική ευχή και κουρά σε Αναγνώστη της Ιεράς Μητρόπολης Σμύρνης, τον Σμυρνιό στην καταγωγή γνωστό δημοσιογράφο Αριστείδη Βικέτο. 
Ο Αριστείδης Βικέτος ευχαρίστησε τον σεβασμιώτατο Σμύρνης για την εξαιρετική τιμή στο πρόσωπό του και συγκινημένος αναφέρθηκε στη μνήμη του πατέρα του, που έφυγε από τη Σμύρνη σε ηλικία 12 ετών, τους παππούδες, τις γιαγιάδες αλλά και τον θείο του, πρώτο Μητροπολίτη Νέας Σμύρνης Χρυσόστομο. 
"Εσείς σεβασμιώτατε, έχετε στους ώμους ένα βαρύ φορτίο όλων των προκατόχων σας και φέρετε το όνομα του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου. Ελπίζω και εύχομαι να είναι ευδόκιμη η ποιμαντορία σας και όλοι οι Ελληνορθόδοξοι, Ομόδοξοι και οι επισκέπτες από την Ελλάδα, να στηρίζουν τον ποιμενάρχη της Σμύρνης Βαρθολομαίο και την Ορθόδοξη Κοινότητα Σμύρνης", τόνισε ο Αριστείδης Βικέτος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails