________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


4/15/2018

Η Βουλευτής και πρ. Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος Ντόρα Μπακογιάννη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο


Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο είχε σήμερα Κυριακή, 15 Απριλίου 2018, στο Φανάρι, η βουλευτής και πρώην Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος, κυρία Ντόρα Μπακογιάννη. 
Η κυρία Μπακογιάννη, που διατηρεί στενούς πνευματικούς δεσμούς με τη Μητέρα Εκκλησία και μακροχρόνια γνωριμία με τον Παναγιώτατο, συνοδευόταν από τον σύζυγό της, κ. Ισίδωρο Κούβελο, και τον κ.Τάσο Χατζηβασιλείου, Αναπληρωτή Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας.
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης και η κυρία Μπακογιάννη, στην εγκάρδια συνομιλία που είχαν, συζήτησαν θέματα της επικαιρότητας, ενώ η πρώην Υπουργός Εξωτερικών τον ενημέρωσε για τις επαφές που θα έχει στην Πόλη και για την ομιλία που θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα στο Πανεπιστήμιο Koç για την κατάσταση στη Μ. Ανατολή, τα Βαλκάνια και για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. 
Κατά τη διάρκεια της συναντήσεως παρέστη και ο Μητροπολίτης Ικονίου Θεόληπτος.
Από το Γραφείο Τύπου του Οικουμενικού Πατριαρχείου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails