________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


4/14/2018

Ο "ΘΕΟΦΑΝΗΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ" ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΡΕΥΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ (ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

φωτογραφίες-βίντεο: Ηλίας Κουλουρίδης

Στην Κοινοτική Αίθουσα του Ι. Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Μέγα Ρεύμα, πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή της Διακαινησίμου (13-4-2018), εκδήλωση, παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου, κατά την οποία παρουσιάστηκε το ορατόριο «Θεοφάνης ο Έλληνας», του συνθέτη Σάββα Καρατζιά από τη Ρόδο. 
Το έργο παρουσιάστηκε στην Πόλη με πλειάδα εκλεκτών συντελεστών από την Ελλάδα. Διηύθυνε ο Αναστάσιος Συμεωνίδης με τη συμμετοχή του Ars Nova Ensemble, της μεσοφώνου Ειρήνης Καράγιαννη, του πιανίστα Παναγιώτη Γώγου και της Μεικτής Χορωδίας Θεσσαλονίκης (μουσική προετοιμασία: Μαρία Κωνσταντινίδου). Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Οικουμενικού Πατριαρχείου και συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού του Δήμου Ρόδου και το Ωδείο Corelli με την υποστήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου.
Παρέστησαν οι Μητροπολίτες Γαλλίας Εμμανουήλ, Μυριοφύτου και Περιστάσεως Ειρηναίος, Ρόδου Κύριλλος, πολλοί ομογενείς κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails