________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


1/30/2019

Η ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΣΤΟ ΑΝΝΟΒΕΡΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟ)


Με μεγαλοπρέπεια γιορτάστηκε η μνήμη των Αγίων Τριών Ιεραρχών στην ομώνυμη ενορία του Αννοβέρου. 
Την παραμονή το απόγευμα τελέσθηκε πανηγυρικός αρχιερατικός εσπερινός χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Λεύκης κ. Ευμενίου, με την παρουσία του Γενικού Πρόξενου της Ελλάδος στο Αμβούργο κ. Μιχαήλ Αγγελόπουλου, των ελληνικών σχολείων που υπάγονται στο Υπουργείο Παιδείας της Ελλάδος και πυκνού εκκλησιάσματος. 
Αποτελεί παράδοση μετά την ακολουθία του εσπερινού, εντός του ιερού ναού να γίνεται η επίδοση των βραβείων και των αριστείων στους διακριθέντες μαθητές και μαθήτριες του Ελληνικού Λυκείου Αννοβέρου. Με ικανοποίηση διαπιστώθηκε και φέτος ότι, τις διακρίσεις για τους αποφοίτους της παρελθούσης σχολικής χρονιάς τους παρέλαβαν εκπρόσωποί τους επειδή οι διακριθέντες βρίσκονται στην Ελλάδα ως φοιτητές και φοιτήτριες στις πανεπιστημιακές σχολές που έχουν εισαχθεί. 
Στο τέλος παρατέθηκε δεξίωση προς τιμή όλων των παρισταμένων, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ενοριακού Κέντρου. 
Ανήμερα της εορτής τελέσθηκε ο Όρθρος και αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος και πάλι του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Λεύκης κ. Ευμενίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails