________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


1/08/2019

ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ


Ο Πρέσβης του Καναδά στην Άγκυρα και ο Γενικός Πρόξενος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Πόλη επισκέφθηκαν το Οικουμενικό Πατριαρχείο 
Διαδοχικές επισκέψεις στο Οικουμενικό Πατριαρχείο πραγματοποίησαν σήμερα, Τρίτη, 8 Ιανουαρίου, ο Πρέσβης του Καναδά στην Άγκυρα και ο Γενικός Πρόξενος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Πόλη.
Το μεσημέρι, στις δύο, δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο έγινε ο Πρέσβης του Καναδά στην Άγκυρα, κ. Chris Cooter, ο οποίος συνοδευόταν από την σύζυγό του.
Το απόγευμα, στις τρεις και μισή, ο Οικουμενικός Πατριάρχης δέχθηκε τον Γενικό Πρόξενο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Πόλη κ.Michael Reiffenstuel.
Οι υψηλόβαθμοι διπλωμάτες αντήλλαξαν θερμές ευχές με τον Παναγιώτατο για το νέο έτος, και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.
Από το Γραφείο Τύπου του Οικουμενικού Πατριαρχείου 
photo credit: Νικόλαος Μαγγίνας / Οικουμενικό Πατριαρχείο
(Η φώτο είναι από τη συνάντηση του Παναγιωτάτου με τον Πρέσβη του Καναδά στην Άγκυρα και τη σύζυγό του, κατά την οποία παρέστη ο Επίσκοπος Χριστουπόλεως Μακάριος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails