________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


5/10/2018

ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Ο π. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΕΤΣΗΣ



Η τελετή αναγόρευσης του Μ. Πρωτοπρεσβυτέρου του Οικουμενικού Πατριαρχείου π. Γεωργίου Τσέτση, σε επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018 το απόγευμα, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου. 
Η τελετή έλαβε χώρα στη Μεγάλη Αίθουσα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, παρουσία, επίσης, του εκπροσώπου του Οικουμενικού Πατριάρχου, Επισκόπου Αβύδου κ. Κυρίλλου, του Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, ακαδημαϊκών, κληρικών, φοιτητών κ.α. 
Το πρόγραμμα της τελετής αναγόρευσης είχε ως εξής: 
- Προσφώνηση από τον Αναπληρωτή Πρύτανη Διοικητικών Υποθέσεων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητή Ναπολέοντα Ν. Μαραβέγια. 
- Παρουσίαση του έργου και της προσωπικότητας του τιμωμένου από την Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Θεολογίας Βασιλική Η. Σταθοκώστα. 
- Αναγόρευση του τιμωμένου: Ανάγνωση των κειμένων του Ψηφίσματος της Σχολής, της Αναγόρευσης και του Διδακτορικού Διπλώματος από τον Πρόεδρο του Τμήματος Θεολογίας, Καθηγητή Θωμά Α. Ιωαννίδη. 
Περιένδυση του τιμωμένου με την τήβεννο της Σχολής και ομιλία του τιμωμένου με τίτλο: «Οικουμενισμού ακτινογράφημα».
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails