________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


9/08/2015

Παρουσίαση βιβλίου - λευκώματος για τα Σεπτεμβριανά του 1955, παρουσία του Πατριάρχου


Ακόμη μια εξαιρετική πρωτοβουλία του εκδοτικού οίκου "Ιστός" της Κωνσταντινούπολης, είναι η έκδοση βιβλίου - φωτογραφικού άλμπουμ για τα Σεπτεμβριανά του 1955. 
Το βιβλίο- λεύκωμα, που επιμελήθηκε ο Σερντάρ Κορουτζού με τη συνδρομή του φωτογράφου Νίκου Μαγγίνα, έχει τον τίτλο: "Τα γεγονότα της 6ης/7ης Σεπτεμβρίου 1955, μέσα από το φακό του Πατριαρχικού φωτογράφου Δημητρίου Καλούμενου". 
Σειρά: Tanıklıklar
Γλώσσα: τουρκικά
Σεπτέμβριος 2015
Σελίδες: 136, 24×33 cm
H παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί παρουσία της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 7 το απόγευμα, στο προαύλιο του Ι. Ναού των Εισοδίων της Θεοτόκου Σταυροδρομίου. 
Παράλληλα στον χώρο θα εκτεθούν φωτογραφίες από το αρχείο του Δημήτρη Καλούμενου που για πρώτη φορά θα δούν το φώς της δημοσιότητας στη Τουρκία.

Διαβάστε στην Ιδιωτική Οδό:
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ: Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails