________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


12/12/2018

Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΑΪΔΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ (ΦΩΤΟ)


Με τη δέουσα Εκκλησιαστική τάξη εορτάσθηκε και φέτος στην Αδελαΐδα, η μνήμη του Αγίου Σπυρίδωνος στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στην περιοχή Unley, Νοτίου Αυστραλίας. 
Την κυριώνυμο ημέρα ετελέσθη Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Νικάνδρου, πλαισιώμενος υπό πλειάδος Ιερέων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, εν μέσω πυκνοτάτου εκκλησιάσματος. 
Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Στυλιανού εχειροτόνησε σε Διάκονο τον κ. Παναγιώτη Κουβούση. 
Πριν την τέλεση του μυστηρίου και κατά την προσφώνησή του ο νέος Διάκονος αναφέρθηκε με πολλή συγκίνηση στη προσέλευση του στην Ιερωσύνη και ευχαρίστησε εγκαρδίως όλους όσους συνέβαλαν στην πορεία του μέσα στην Εκκλησία. Εν συνεχεία ο Θεοφιλέστατος απευθυνόμενος προς τον νέο Διάκονο απηύθυνε πατρικές νουθεσίες περί του υψίστου Λειτουργήματος της Διακονίας ευχόμενος πίστη, υπακοή και υπομονή στη νέα διακονία του. 
Στο πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε εόρτιο γεύμα στο κοινοτικό κέντρο της ενορίας όπου εδόθηκε ευκαιρία στον καινούργιο Διάκονο να δεχθεί ευχές των παρευρισκομένων πιστών.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails