________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


12/23/2018

ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ (ΦΩΤΟ)


Με ιδιαίτερη λαμπρότητα έγιναν σήμερα Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018 τα κάλαντα της 2ης Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Βικτωρίας και Τασμανίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, για πρώτη φορά στο φημισμένο και ιστορικό Melbourne Town Hall του δήμου της Μελβούρνης στο κέντρο της Μελβούρνης. 
Τα κάλαντα ετελέσθησαν με την παρουσία των Θεοφιλεστάτων Επισκόπων, Δέρβης κ. Ιεζεκιήλ, Μιλητουπόλεως κ. Ιακώβου και του Επισκόπου της Ρουμανικής Εκκλησίας εν Αυστραλία κ. Μιχαήλ. Συμμετείχαν επίσης ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος εν Μελβούρνη, κ. Δημήτριος Μιχαλόπουλος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Μελβούρνης και Βικτωρίας, κ. Βασίλειος Παπαστεργιάδης, καθώς και ο Ιερός Κλήρος της Μελβούρνης. 
Η παρουσίαση του προγράμματος έγινε υπό του κ. Νικόλαου Κρικέλη και της δ. Ιωάννας Σαββίνου. Σημαντική ήταν και η παρουσία 2.500 ομογενών που παρακολούθησαν το πλούσιο πρόγραμμα από όλα τα προάστια της Μελβούρνης. 
Τα κάλαντα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής και εφέτος είχαν Πανορθόδοξο Χαρακτήρα με την συμμετοχή χορωδιών της Αντιοχειανής και Ρουμανικής Εκκλησίας εν Μελβούρνη, καθώς και τής χορωδίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας εν Μελβούρνη. Οι χορωδίες πολλών Ελληνικών πολιτιστικών συλλόγων της Μελβούρνης και Βικτωρίας λάμπρυναν το πλούσιο πρόγραμμα με παραδοσιακά κάλαντα και παρουσιάσεις από διάφορα σημεία της Ελλάδας αλλά και του Πόντου. 
Τα κάλαντα τής Μελβούρνης συνεχίζονται για 35 ολόκληρα χρόνια υπό την επίβλεψη των Θεοφιλεστάτων Επισκόπων, Δέρβης κ. Ιεζεκιήλ και Μιλητουπόλεως κ. Ιακώβου, καθώς και του οργανωτικού συμβουλίου, και κάθε χρόνο αυξάνονται οι αριθμοί κόσμου που παρακολουθούν το πρόγραμμα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails