________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


12/10/2018

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Norwood της Αυστραλίας


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη η Γιορτή Λήξης και Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Κοινότητος- Ενορίας του Προφήτη Ηλία Norwood, Νοτίου Αυστραλίας, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου παρουσία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Νικάνδρου, του Πρωθυπουργού της Νοτίου Αυστραλίας κ. Στίβεν Μάρσουλ, του Εντιμοτάτου Γενικού Προξένου της Ελλάδος στην Αδελαῒδα κ. Ανδρέα Γούρα, του Άρχοντος Εκδίκου του Οικουμενικού Θρόνου κ. Ιωάννη Κιοσόγλου, του Πρόεδρου των Κωνσταντινουπολιτών Νοτίου Αυστραλίας κ. Στεφάνου Νικολαῒδη, του Προέδρου της Κοινότητος-Ενορίας του Προφήτη Ηλία Norwood, κ. Ανδρέα Κεφαλιανού και πλήθους κόσμου. 
Οι μαθητές του Ελληνικού Σχολείου και τα παιδιά από όλες τις βαθμίδες των κατηχητικών, της νεολαίας και μέλη της γυναικείας χορωδίας της Κοινότητος- Ενορίας του Προφήτη Ηλία Norwood, παρουσίασαν ένα πλούσιο Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα με ποιήματα, τραγούδια, σκετς, παραδοσιακά κάλαντα και βυζαντινά χριστουγεννιάτικα μελωδήματα. 


Όλοι όσοι παρακολούθησαν την εκδήλωση συγκινήθηκαν και καταχειροκρότησαν τα παιδιά και τις χορωδίες που μετέδωσαν το χαρμόσυνο μήνυμα της Γεννήσεως του Χριστού. Χριστουγεννιάτικα μηνύματα μετέφεραν, παράλληλα με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο, ο Πρωθυπουργός, ο ιερατικώς προϊστάμενος του Ιερού Ναού π. Σταύρος Ψαρομμάτης ο κ. Γενικός Πρόξενος και ο Πρόεδρος της Κοινότητος- Ενορίας, κ. Ανδρέας Κεφαλιανός. 
Τη θαυμάσια βραδιά έκλεισε ο Θεοφιλέστατος με προσευχή. Παράλληλα ευχαρίστησε όλους που συμμετείχαν στην εκδήλωση, και όσους κοπίασαν γι΄ αυτήν και μετέφερε τις πατρικές ευχές του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Στυλιανού για τις επερχόμενες γιορτές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails