________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


6/15/2016

ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ


Αρχιμανδρίτης Γεράσιμος Φραγκουλάκης
Αννόβερο Γερμανίας
Σήμερα γιορτάζει ο Μητροπολίτης μας. Κάθε χρόνο στο Μητροπολιτικό Κέντρο στη Βόννη η σημερινή μέρα εξελίσσεται σε πανηγύρι. Ξεκινά το πρωί με την Θεία Λειτουργία και συνεχίζεται μέχρι αργά το βράδυ με πλήθος κόσμου να πηγαινοέρχεται, για να ευχηθεί στον εορτάζοντα Ποιμενάρχη του. 
Φέτος, ο Μητροπολίτης μας θα γιορτάσει τα ονομαστήριά του στην γενέτειρά του στα Χανιά, όπου βρίσκεται ως μέλος της αντιπροσωπείας του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αγία και Μεγάλη Σύνοδο. Σίγουρα αυτή του η συμμετοχή θα είναι το ωραιότερο δώρο που θα έχει λάβει μέχρι τώρα στην γιορτή του. Όμως και για την Μητρόπολή μας, για όλους εμάς αποτελεί πανύψιστη τιμή η συμμετοχή του αυτή. Καταγράφεται ως μέγα ιστορικό γεγονός και για εκείνον και για την Μητρόπολη μας. Είμαστε βέβαιοι ότι η συμμετοχή του αυτή θα είναι πέρα για πέρα θετική, για την Αγία μας Εκκλησία. Καμαρώνουμε για τον Ποιμενάρχή μας και προσευχόμαστε να είναι θεοστήρικτος και μακροχρόνιος. 
ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ του Σεβασμιωτάτου και Θεοπροβλήτου Μητροπολίτου της Αγιοτάτης Μητροπόλεως Γερμανίας, Υπερτίμου και Εξάρχου Κεντρώας Ευρώπης, ημών δε πατρός και ποιμενάρχου, πολλά τα έτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails