________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


3/26/2019

Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟ


ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ 
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ 
Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου με βαθύτατη θλίψη αγγέλλει στο πλήρωμά της την προς Κύριον εκδημία του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κυρού Στυλιανού, του Ρεθυμνίου, και κάνει γνωστό ότι, κατόπιν αποφάσεως του Επισκόπου μας, θα τελεσθούν: 
α) Αρχιερατικό Τρισάγιο στην ενορία Άδελε, την Παρασκευή 29η Μαρτίου 2019, μετά το πέρας της Ακολουθίας των Γ Χαιρετισμῶν. 
β) Αρχιερατικό Τρισάγιο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου της πόλεως Ρεθύμνης, το Σάββατο 30η Μαρτίου 2019 και ώρα 11:30 π.μ., ημέρα και ώρα της Εξοδίου Ακολουθίας του αοιδίμου Αρχιεπισκόπου.
Μέχρι και την ημέρα αυτή οι σημαίες των Ιερών Ενοριακών Ναών της πόλεως Ρεθύμνης θα κυματίζουν μεσίστιες και κατά την ώρα του Τρισαγίου οι κώδωνες θα κρούσουν πένθιμα.
Θα ανοιχθεί δε Βιβλίο Συλλυπητηρίων Ευχών, το οποίο θα κατατεθεί στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας. 
γ) Τρισάγια, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας της Κυριακής της Σταυροπροσκυνήσεως, 31ης Μαρτίου 2019, σε όλους τους Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως. 
Ας έχομε πάντοτε την Ευχή και την Ευλογία του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Στυλιανού, του μεγάλου αυτού εκκλησιαστικού άνδρα, ο οποίος αποτελεί καύχημα του τόπου και της Εκκλησίας μας, συνοδοιπόρους στον πνευματικό αγώνα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής της ζωής μας, που έχει σκοπό τον προσωπικό μας αγιασμό. 
Και η μνήμη του ας παραμένει αιώνια και άσβεστη μέσα στους καρδιακούς μας χώρους. 
Ρέθυμνο, 26 Μαρτίου 2019 
Από την Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails