________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


3/23/2019

Θυρανοίξια Ενορίας Αποστόλου Βαρθολομαίου στο Ρέϊκιαβικ της Ισλανδίας


Εκ της Ι. Μητροπόλεως Σουηδίας
Με ιδιαίτερη χαρά προσκαλούμε τους ευσεβείς Χριστιανούς μας στη Σκανδιναυΐα και την Ισλανδία και τους φίλους και συμπαραστάτες της Ι. Μητροπόλεως Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και τα θυρανοίξια της Ενορίας του Αγίου Ενδόξου Αποστόλου Βαρθολομαίου, στο Ρέϊκιαβικ της Ισλανδίας (Reverend Friðrik Friðriksson Chapel, Reykjavik, Iceland), την Κυριακή, 7 Απριλίου 2019. 
Η ίδρυση της εν λόγω ενορίας αποτελεί έκφραση ποιμαντικού ενδιαφέροντος προς το ποίμνιο της Μητρός Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως στην Ισλανδία. 
Υπενθυμίζουμε ότι το 2017 πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη επίσκεψη της Α. Θ. Παναγιότητος, του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, στη χώρα. Η Παναγιότης Του προσεκλήθη ως ο κύριος ομιλητής στο Διεθνές Συνέδριο του Αρκτικού Κύκλου, από τον πρώην Πρόεδρο της Ισλανδικής Δημοκρατίας, Εξοχ. κ. Olafur Ragnar Grimsson. Σας προσκαλούμε, να δώσετε το παρών στους επερχόμενους εορτασμούς, για να τιμήσουμε από κοινού τον Απόστολο Βαρθολομαίο, προστάτη άγιο του Παναγιωτάτου, και να προσευχηθούμε για τη νεοϊδρυθείσα ενορία.
Το πρόγραμμα των Ι. Ακολουθιών έχει ως εξής: 
Παρασκευή, 5 Απριλίου 2019
Δ´ Στάση των Χαιρετισμών 6:00 μ.μ. 
Κυριακή, 7 Απριλίου 2019 
Όρθρος 8:45 π.μ.. 
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία 10:00 π.μ.. 
Δεξίωση στις εγκαταστάσεις του ναού 12:00 μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails