________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


3/17/2020

ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΙΜΒΡΟ Ο ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΥΡΙΛΛΟΣ (ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)


Έφτασε σήμερα, Τρίτη 17 Μαρτίου 2020, στην Ίμβρο, ο νέος Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλος.
Στο λιμάνι του νησιού τον υποδέχθηκαν: ο Σεβ. Μητροπολίτης Μοσχονησίων (από Ίμβρου και Τενέδου) κ. Κύριλλος, οι κληρικοί του νησιού, ο Πρόεδρος του Εκπαιδευτικού & Μορφωτικού Συλλόγου 'Ίμβρου, Ιωακείμ Καμπουρόπουλος, Ρωμιοί της Ίμβρου και μαθητές των Ελληνικών Σχολείων. 
Ο νέος Μητροπολίτης Ίμβρου μετέβη και προσκύνησε αμέσως στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό της Παναγίας, όπου εψάλη το "Τη υπερμάχω", μέσα σε κλίμα συγκίνησης. Σε σύντομη προσλαλιά του μετέφερε τις ευχές του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου του Ιμβρίου και ζήτησε την συνδρομή όλων ώστε να συνεχιστεί το έργο της Μητροπόλεως στο νησί, με αγάπη και θέληση για το αύριο.
Υπενθυμίζεται ότι η αρχικώς ορισθείσα για τις 21 Μαρτίου ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτου, μετατίθεται εν ευθέτω χρόνω λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Την άφιξη του νέου Μητροπολίτη στο νησί κάλυψαν και τα τοπικά ΜΜΕ.



1 σχόλιο:

  1. Αρχιμ. Ιωακειμ Οικονομικος. Ιεροκήρυξ Ι. Μ. Κώου και Νισύρου.18 Μαρτίου 2020 στις 9:19 μ.μ.

    Άξιος Δεσπότη μου. Καλή δύναμη στα νέα σου καθήκοντα στην ιστορική Μητρόπολή σου Ίμβρου και Τενέδου. Είμαι σίγουρος ότι θα διαπρέψεις, και θα χαίρεται ο Πατριάρχης μας κύριος Βαρθολομαίος και όλη η Εκκλησία και το Γένος. Ο Θεός δεν αφηνει κανεναν. Άξιος!!!!!!. Με σεβασμό φιλώ το χέρι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails