________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


3/30/2020

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΣΤΟΝ TEAM FM (30-03-2020): "Η πανδημία θα τελειώσει κάποια στιγμή και πρέπει το τέλος της να μας βρει ενωμένους" (VIDEO)


Συνέντευξη του Σεβ. Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγενίου, η οποία παραχωρήθηκε τη Δευτἐρα 30 Μαρτίου 2020, στον δημοσιογράφο κ. Γιάννη Καλαϊτζάκη και στο ραδιοσταθμό του Ρεθύμνου TEAM FM, εν μέσω της πανδημίας του Covid-19 και μετά την παράταση των έκτακτων μέτρων της Πολιτείας για την αναστολή λειτουργίας όλων των θρησκευτικών χώρων λατρείας μέχρι και την 11η Απριλίου 2020.
Ο Σεβασμιώτατος, μεταξύ άλλων, μίλησε με ξεκάθαρο λόγο κατά της συνωμοσιολογίας που έχει στόχο να διχάσει το λαό και την Εκκλησία σε αυτές τις δύσκολες ώρες, ενώ τόνισε ότι πρέπει να ακούμε την Εκκλησία και όχι τον καθένα που διοχετεύει τις όποιες ιδέες ή θεωρίες στο διαδίκτυο, το οποίο, όπως είπε χαρακτηριστικά, έχει καταντήσει μια απέραντη χωματερή περίεργων και παράξεων ιδεών επιστημονικής φαντασίας, από τις οποίες κάποιοι επιδιώκουν ιδιοτελή συμφέροντα με τη σύγχυση και τον πανικό που δημιουργούν στους ανθρώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails