________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


8/14/2013

ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ


Για τέταρτη συνεχή χρονιά ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα προεξάρχει της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας στην Παναγία Σουμελά του Πόντου, επί τη μεγάλη εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. 
Για τέταρτη συνεχή χρονιά η «καρδιά» του Ποντιακού Ελληνισμού θα χτυπήσει στο ιστορικό μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά. 
Την Πατριαρχική Θεία Λειτουργία θα μεταδώσουν σε απευθείας σύνδεση με την ιστορική Μονή του Πόντου αύριο 15 Αυγούστου 2013  στις 10 το πρωί, ο εκκλησιαστικός σταθμός 4Ε, το e-pontos.gr, αλλά και η ΕΤ3 "με την αρωγή του Ποντιακού Ελληνισμού", όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση των εργαζομένων. 
Παραθέτουμε το σχετικό διαφημιστικό σποτ της ΕΤ3, όπου υπάρχουν τα σχετικά στοιχεία της απευθείας μετάδοσης.

 

Επίσης, ο Ελληνικός Ραδιοσταθμός της Πόλης Ηχώ της Πόλης, για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια φέτος, θα μεταδώσει απευθείας τη λειτουργία που θα τελέσει ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στην Τραπεζούντα στην Παναγία Σουμελά.

1 σχόλιο:

  1. Ο ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ALPHA TV ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΑΠΟ ΩΡΑ 10:00 ΜΕΧΡΙ 12:00 ΣΤΙΣ 15/8/2013.

    ΒΕΒΑΙΑ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΕΔΙΔΕ ΑΠΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ.

    ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ, ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ, ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΦΟΥ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΚΑΙ Ο ALPHA TV ΑΡΙΧΕ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ.

    Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΡΧΙΣΕ ΜΕ ΚΥΛΙΟΜΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΝ HELLAS SAT ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ3 ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΤ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΙΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.

    ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΒ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΡΤ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails