________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


5/01/2018

ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Ο π. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΕΤΣΗΣ


Την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018, και ώρα 6 το απόγευμα, στην Μεγάλη Αίθουσα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30) θα λάβει χώρα η τελετή αναγόρευσης του Αιδεσιμολογιώτατου Μεγάλου Πρωτοπρεσβυτέρου του Οικουμενικού Πατριαρχείου κυρίου Γεωργίου Τσέτση σε επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. 
Το πρόγραμμα της τελετής αναγόρευσης έχει ως εξής: 
- Προσφώνηση από τον Αναπληρωτή Πρύτανη Διοικητικών Υποθέσεων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητή Ναπολέοντα Ν. Μαραβέγια. 
- Παρουσίαση του έργου και της προσωπικότητας του τιμωμένου από την Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Θεολογίας Βασιλική Η. Σταθοκώστα. 
- Αναγόρευση του τιμωμένου:  
Ανάγνωση των κειμένων του Ψηφίσματος της Σχολής, της Αναγόρευσης και του Διδακτορικού Διπλώματος από τον Πρόεδρο του Τμήματος Θεολογίας, Καθηγητή Θωμά Α. Ιωαννίδη. 
Περιένδυση του τιμωμένου με την τήβεννο της Σχολής από τον Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής, Καθηγητή Απόστολο Β. Νικολαΐδη. 
- Ομιλία του τιμωμένου με τίτλο: «Οικουμενισμού ακτινογράφημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails