________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


7/13/2020

Η ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΜΒΡΟ (ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)


Έφθασε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη γενέτειρά του νήσο Ίμβρο, σήμερα μετά το μεσημέρι, προκειμένου το μεσημέρι του Σαββάτου, 18ης Ιουλίου 2020, να πραγματοποιήσει την Ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτου Ίμβρου και Τενέδου Κυρίλλου. 
Στο λιμάνι τον υποδέχτηκαν ο Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλος, ο Μητροπολίτης Μοσχονησίων κ. Κύριλλος, Αρχιερείς, Ιερείς και οι Ρωμιοί του νησιού. 
Αμέσως ο Πατριάρχης προσκύνησε στον Μητροπολιτικό Ναό της Παναγίας και ακολούθως μετέβη στο Επισκοπείο. 
Ο Πατριάρχης θα παραμείνει στο νησί του για μια πλήρη εβδομάδα, έως τις 20 του μηνός, και θα έχει ευκαιρία να επισκεφθεί τους αγαπημένους τόπους της γενέτειράς του. 

 


2 σχόλια:

  1. Αρχιμ. Ιωακείμ Οικονομίκος. Ιεροκήρυξ Ι. Μ. Κώου και Νισύρου.13 Ιουλίου 2020 στις 11:03 μ.μ.

    Πανάξιος ο Πατριάρχης μας κύριος Βαρθολομαίος για τους νέους Αρχιερείς που έχει κάνει και στελεχώνουν μητροπόλεις και επισκοπές της Μεγάλης Εκκλησίας. Άξιος και ο νέος Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου Κύριλλος, που τον έταξε ο Θεός από το νησί της Λέσβου να διαποιμάνει τον ευλογημένο λαό του Θεού, στα δύο αυτά ευλογημένα νησιά. Την Ίμβρο και την Τένεδο, που αποτελούν την πατρίδα του μεγάλου μας Πατριάρχου. Πολλά τα έτη σας Παναγιώτατε, να χαίρεστε τους κόπους και τους καρπούς έργων σας. Πολλά τα έτη σου Δεσπότη μου, άγιε Ίμβρου και Τενέδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Υψίστης Θεός να εισακουει τις Δεησεις και Προσευχές του Πατριάρχη μας, να του δίνει Υγεία, Δυναμη κι Υπομονή. Άξιος ο Νέος Μητροπολίτης Ίμβρου & Τενέδου... Άξιος, Άξιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails