________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


2/28/2010

Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ


φωτό: Ν. Μαγγίνας

O Oικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος δέχεται πάντοτε με χαρά στο γραφείο του τους νέους της Πόλεως, αλλά και όσους έλκουν την καταγωγή τους από την Πόλη. Έτσι, χθες δέχθηκε και την φίλη του ιστολογίου μας Όλγα Νικολαϊδου, με καταγωγή από το Νιχώρι του Βοσπόρου.
Η Όλγα Νικολαϊδου επισκέπτεται πολύ συχνά την Κωνσταντινούπολη και συμμετέχει στην ζωή της Ομογένειας, διατηρώντας φιλικούς δεσμούς με πολλούς νέους της.
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης, ως γνωστόν, αγωνίζεται με κάθε τρόπο για την πρόοδο και την ενίσχυση της Πολίτικης νεολαίας, που είναι και το μέλλον της Πολίτικης Ρωμιοσύνης.

1 σχόλιο:

  1. Αρχιμ. Ιωακείμ Οικονομίκος. Κατερίνη1 Μαΐου 2010 στις 12:30 μ.μ.

    Η αγάπη του Παναγιωτάτου Οικουμενικού μας Πατριάρχου κυρίου Βαρθολομαίου, προς την νεολαία της Πόλης είναι έκδηλη. Πάντοτε βρίσκει ευκαιρίες να είναι μαζί τους, γιατί ξέρει πως οι νέοι της Πόλης αποτελούν το μέλλον της Ρωμηοσύνης. Ξέρει πώς αυτοί θα είναι οι αυριανοί συνεχιστές της ιστορίας και των ιδανικών του Γένους μας. Γι' αυτό και αγωνίζεται ώστε να μείνουν οι νέοι στην Πόλη διότι πιστεύει πώς θα έρθουν καλλίτερες ημέρας τόσο για το Πατριαρχείο, όσο και για την ίδια την Ρωμηοσύνη. Οι εκδρομές στα διάφορα μέρη της Πόλης, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικλης Θράκης, οι επισκέψεις του στα κατηχητικά, οι συναντήσεις είτε στο Πατριαρχείο, ή και στα σχολεία, δείχνει το ανύστακτο ενδιαφέρον για τα παιδιά, αλλά και την αγωνία του γι' αυτά. Παναγιώτατε, ξέρω πώς είναι δύσκολο, αλλά συνεχίστε την προσπάθεια και τον αγώνα σας, ο οποίος πιστεύουνμε πώς στο τέλος θα δικαιωθεί. Συνεχίστε, και εμείς όλα τα πνευματικά σας παιδιά, τα παιδιά του Σεπτού Οικουμενικού Πατριαρχείου, θα είμαστε κοντά σας. Προσευχόμαστε ο Θεός να σας δίνει υγεία και δύναμη για να συνεχίζετε αυτή την προσπάθεια αλλά και για όλα όσα αγωνίζεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails