________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


11/27/2010

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΧΑΡΗΣ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ


Ρεπορτάζ - φωτογραφίες: Νικόλαος Μαγγίνας

Εγκάρδια συνάντηση και συνομιλία με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο είχε ο Υπουργός Δικαιοσύνης της Ελλάδος Χάρης Καστανίδης στο Φανάρι.

Μετά τη συνάντησή του με τον Πατριάρχη ο υπουργός δήλωσε:

«Ερχόμαστε ευλαβικοί προσκυνητές εδώ στο Φανάρι να πάρουμε τις ευλογίες του Παναγιότατου, να διδαχθούμε από το θάρρος του, από το κουράγιο του να υπηρετεί την Ορθοδοξία με τον καλύτερο τρόπο όπως και τον Ελληνισμό. Πληροφορηθήκαμε τα τελευταία νέα από τις δραστηριότητες του Παναγιοτάτου. Θέλω να εκφράσω από την ψυχή μου να είναι πάντοτε δυνατός, καθοδηγούμενος από την Παναγία και να βρίσκει τις καλύτερες λύσεις για τον Ελληνισμό και πρωτίστως για την Ορθοδοξία».


Τον υπουργό συνόδευαν η σύζυγός του, ο Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης της Κύπρου Πέτρος Καρεκλάς και ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος Βασίλειος Μπορνόβας. Οι επισκέπτες προσκύνησαν και ξεναγήθηκαν στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου. Ο υπουργός συμμετείχε στο συνέδριο των Υπουργών Δικαιοσύνης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, το οποίο φέτος διοργανώθηκε στην Κωνσταντινούπολη μεταξύ 24-26 Νοεμβρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails