________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


4/13/2016

Panorthodox Synod: ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ


H δημιουργία της ιστοσελίδας Panorthodox Synod (panorthodoxcemes.blogspot.gr), αλλά και εκείνη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (www.facebook.com/panorthodox.synod) αποτελεί απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Οικουμενικών Ιεραποστολικών και Περιβαλλοντικών Μελετών, ''Μητροπολίτης Παντελεήμων Παπαγεωργίου'' (CEMES), το οποίο δημιουργήθηκε για να συνεχίσει το έργο της προβολής του διαλόγου, της ενότητας, και της χριστιανικής μαρτυρίας του μακαριστού Μητροπολίτου Παντελεήμονος Παπαγεωργίου. 
Από την θεματολογία της επιστημονικής ενασχόλησης του Κέντρου η ηλεκτρονική ενημέρωση ενός τέτοιου παγκόσμιας εμβέλειας γεγονότος, όπως η σύγκληση της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου της Ορθοδόξου Εκκλησίας στην Κρήτη, τον προσεχή Ιούνιο, κρίθηκε απαραίτητη ενέργεια για την επιστημονική, εκκλησιαστική και ποιμαντική ενημέρωση των πιστών, αλλά και παντός ανθρώπου καλής θελήσεως. Oι ιστοσελίδες ευελπιστούν να παρέχουν έγκυρη ενημέρωση για την διαδικασία, την προϊστορία, τα κείμενα, τις εισηγήσεις στις προ-συνοδικές συνάξεις των προκαθημένων, τις επίσημες αντιπροσωπείες των Ορθοδόξων Αυτοκεφάλων Εκκλησιών, αλλά και τις διάφορους σχολιασμούς των κειμένων από αρχιερείς, ιερείς και θεολόγους επιστήμονες, ατομικά και συλλογικά,όπως και όλες τις σχετικές πληροφορίες. 
Η επιμέλεια των ιστοσελίδων ανατέθηκε στο μέλος του Κέντρου κ. Ιωάννη Λότσιο, Δρ. Θ.,ο οποίος χειρίζεται και την ιστοσελίδα Acta Ecumenica.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails