________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


3/31/2019

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΩΣ ΣΤΟ ΣΥΔΝΕΫ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ (ΦΩΤΟ)


Με κατάνυξη εορτάσθηκε η Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, Ρέντφερν, Σύδνεϋ. 
Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Νικάνδρου. 
Πριν την απόλυση της Θείας Λειτουργίας το εκκλησίασμα παρακολούθησε με αισθήματα κατανύξεως την περιφορά του Τιμίου Σταυρού στο εσωτερικό του Ναού, τον οποίο και προσκύνησαν, ώστε να λάβουν δύναμη για τη συνέχιση του πνευματικού αγώνα αυτής της ιεράς περιόδου της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής. 
Στο πέρας της Θείας Λειτουργίας προεξάρχοντος του Πατριαρχικού Επιτρόπου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δέρβης κ. Ιεζεκιήλ και συγχοροστατούντων των Θεοφιλεστάτων Επισκόπων Δορυλαίου κ. Νικάνδρου και Μιλητουπόλεως κ. Ιακώβου, ετελέσθη Τρισάγιον υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του πολυσεβάστου και μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κυρού Στυλιανού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails