________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


1/22/2021

ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΪΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ (ΦΩΤΟ)


Σήμερα, Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021, κατόπιν σχετικής προσκλήσεως της Προεδρίας της Τουρκίας στις τέσσερις μειονότητες της χώρας, νέοι εκπρόσωποι της Ρωμαίικης Κοινότητας μαζί με Αρμένιους, Σύριους και Εβραϊκής καταγωγής νέους ταξίδεψαν στην Άγκυρα. 
Επισκέφθηκαν το Προεδρικό Μέγαρο, όπου τους παρετέθη πλούσιο πρωϊνό. Παρουσίασαν τον εαυτό τους, ξεναγήθηκαν στους διάφορους χώρους του Μεγάρου, φωτογραφήθηκαν, γευμάτισαν, θαύμασαν το μοναδικό κτίριο, την πλούσια και πανέμορφη βιβλιοθήκη, αλλά και τον χώρο εργασίας του Προέδρου Εrdoğan, ο οποίος λόγω βεβαρημένου προγράμματος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στη συνάντηση. 
Η Ρωμαίικη Κοινότητα εκπροσωπήθηκε από τους εξής απόφοιτους του Ζωγραφείου:
Την Ρεβέκκα Καγιακοπαράν, φοιτήτρια της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πολυτεχνείου της Πόλης, τον Κωνσταντίνο Edvin Μπαζγκάρλο, φοιτητή του τμήματος βιομηχανικής μηχανικής του Πανεπιστημίου του Bilgi, τον Μάριο Κωνσταντίν, φοιτητή του τμήματος Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Bilgi, τον Βασίλη Χαρίτογλου, φοιτητή της Σχολής Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών του Πανεπιστημίου ΚOÇ. 
Οι νέοι εκπρόσωποι των τεσσάρων των Μειονοτήτων ευχαριστημένοι και χαρούμενοι από την εξαιρετική φιλοξενία και την περιποίηση που δέχθηκαν, αλλά και την μοναδική εμπειρία που έζησαν αναχώρησαν το απόγευμα  από την πρωτεύουσα της Τουρκίας προς την Πόλη τους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails