________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


7/06/2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ (1-4 Ιουλίου 2021)

Ο Αρχιμανδρίτης κ. Ηλίας Jinjolava και ο κ. Shota Kintsurasvili στον Πατριάρχη 

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ 
Ενημερωτικό Δελτίο 
H Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος συμπροσευχήθηκε κατά τη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε την Κυριακή, 4 Ιουλίου 2021, στον Πατριαρχικό Ναό, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Προύσης κ. Ιωακείμ. 
H Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος παρεκάθησε και ευλόγησε την τράπεζα που παρέθεσε ο Πρωτοσύγκελλός του, Πανοσιολ. κ.Θεόδωρος, την Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2021, σε εστιατόριο της Πόλεως, με αφορμή την πρόσφατη εκλογή του στη θέση του Καθηγητού της Πατριαρχικής Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κρήτης, στο γνωστικό αντικείμενο "Εκκλησιαστική Ιστορία του Νεωτέρου και Συγχρόνου Ελληνισμού". 
Ο Παναγιώτατος, παρουσία Αρχιερέων και των μελών της Πατριαρχικής Αυλής, συνεχάρη εκ νέου τον Μ. Πρωτοσύγκελλο και του ευχήθηκε καλλίκαρπο ακαδημαϊκή σταδιοδρομία. 
Ακροάσεις 
Η Α.Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση: 
- Tον Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Κωνσταντίνο Δεληχρήστο, κληρικό της Ι.Μ. Λαρίσης, με την μητέρα του Ευγεν. κ. Δήμητρα και την Ευγεν. κ. Ιωάννα Μπάγκα, από την Λάρισα. 
- Τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Ηλία Jinjolava, Ιερατικώς Προϊστάμενο του Ι. Ναού Αγίου Γεωργίου Πύλης Αδριανουπόλεως και υπεύθυνο για την Ορθόδοξη Γεωργιανή Κοινότητα της Πόλεως, μαζί τον κ. Shota Kintsurasvili, υποψήφιο Διδάκτορα, από το Μόναχο. 
- Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Παιδοπόλεως Πρώτης. 
- Τον Εντιμ. κ. Δαμιανό Μπαρντακτσί, εκ των Γραμματέων του Πατριαρχείου, ο οποίος υπέβαλε τα σέβη του και ζήτησε την αγία Πατριαρχική ευχή και ευλογία για τα ονομαστήριά του. 
- Τον Ελλογιμ. κ. Emircan Özasi, ο οποίος αποφοίτησε πρόσφατα από το Πανεπιστήμιο Koç, μαζί με τους γονείς του, Εντιμ. κ. Murat και Ευγεν. κ. Marah Özasi. 
- Τον Εντιμολ. κ. Μιλτιάδη Ζαχαριάδη, Άρχοντα Έκδικο της Μ.τ.Χ.Ε., από την Αθήνα. 
- Tον Εντιμ. κ. Απόστολο Ντιγκμπασάνη, Σύμβουλο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στην Πόλη, ο οποίος ζήτησε και έλαβε την Πατριαρχική ευχή και ευλογία για τα διαγενόμενα ονομαστήριά του, μαζί με τη σύζυγό του Ευγεν. κ. Ιωάννα Λακαφώση και τον υιό τους Οδυσσέα, φοιτητή Πανεπιστημίου στο Ηνωμένο Βασίλειο. 
- Τα μέλη των νεοεκλεγέντων Διοικητικών Συμβουλίων του Αθλητικού Συλλόγου Πέρα και του Συνδέσμου Υποστήριξης Ρωμαίικων Κοινοτικών Ιδρυμάτων (ΣΥΡΚΙ), τα οποία υπέβαλαν τα σέβη τους και ζήτησαν την αγία Πατριαρχική ευχή και ευλογία για επιτυχή εκπλήρωση των καθηκόντων και της κοινωφελούς αποστολής τους. 
- Τον Εντιμ. κ. Χριστόφορο Χαγιάτ, μαζί με τη μνηστή του Ευγεν. κ. Κατερίνα Ντίλμενερ, από την Πόλη, οι οποίοι ζήτησαν τη σεπτή Πατριαρχική ευλογία για τους επικείμενους γάμους τους. 
- Τον Ελλογιμ. κ. Ιορδάνη Χαγιάτ, από την Πόλη, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της στρατιωτικής θητείας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails