________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


8/20/2011

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΑΝΝΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ



Ρεπορτάζ -φωτογραφίες: Νικόλαος Μαγγίνας

Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο συναντήθηκαν ο διακεκριμένος καλλιτέχνης Γιώργος Νταλάρας και η σύζυγός του βουλευτής και πρώην υφυπουργός κυρία Άννα Νταλάρα, κατά την επίσκεψή τους στο Φανάρι. Ο Πατριάρχης αφού εξήρε το μουσικό έργο του Γιώργου Νταλάρα, τον ευχαρίστησε για την αγάπη του για την Κωνσταντινούπολη και την Ίμβρο, στην οποία είχε πραγματοποιήσει συναυλία τον Αύγουστο του 1996. Επίσης, ο Πατριάρχης τον προσεκάλεσε να πραγματοποιήσει, την περίοδο των Απόκρεω του 2012, μια συναυλία αφιλοκερδώς, με σκοπό την ενίσχυση του ιστορικού Αθλητικού Συλλόγου Πέρα της Πόλης. Ο πάντα ευαισθητοποιημένος μουσικός αποδέχθηκε την πρόταση με πολλή χαρά.

Στη σύζυγο του, βουλευτή κυρία Άννα Νταλάρα, ο Πατριάρχης ευχήθηκε επιτυχή και καρποφόρα πορεία στην πολιτική δράση της.

Ο Γιώργος Νταλάρας βρέθηκε στην Πόλη για να δώσει μια προγραμματισμένη συναυλία σε υπαίθριο αμφιθέατρο, και η οποία προκάλεσε τον ενθουσιασμό του κοινού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails