________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


8/11/2011

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ


φωτογραφίες: Νικόλαος Μαγγίνας

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος δέχθηκε την περασμένη Δευτέρα στο Φανάρι τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ Σταύρο Αδαμίδη και τον ομόλογό του τού Supporters Club Μάκη Κασνακίδη και συζήτησε μαζί τους για την πορεία της Ένωσης και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το ποδοσφαιρικό τμήμα.


Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος άκουσε με προσοχή τα όσα είπαν οι άνθρωποι του Δικέφαλου και μάλιστα έγινε μέλος του Supporters Club σε μια κίνηση συμβολικού χαρακτήρα.
Αφού δέχτηκε τα δώρα του προέδρου της ΑΕΚ, μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών και έναν χρυσό δίσκο όπου επάνω του ήταν χαραγμένο μέρος του λόγου του κατά την επίσκεψη της ΑΕΚ τον Οκτώβριο του 2004 στο Πατριαρχείο, ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος έδωσε τις ευχές του ενθυμούμενος τα όσα είχε πει κατά την τελευταία επίσκεψη της ομάδας.


Παράλληλα έλαβε από τον Μ. Κασνακίδη την ειδική κάρτα μέλους του Club, χρίζοντάς τον έτσι επίτιμο μέλος αυτής της νέας προσπάθειας.
Τέλος, όταν η κουβέντα στράφηκε προς την προσπάθεια της ΠΑΕ να χτίσει το νέο γήπεδο της ομάδας, υποσχέθηκε πως θα προσπαθήσει να παραβρεθεί στα εγκαίνια του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας εάν και εφόσον αυτό πραγματοποιηθεί.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails