________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


7/07/2012

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ


Ρεπορτάζ-φωτογραφίες του Νικολάου Μαγγίνα 
Την Κωνσταντινούπολη και την έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο Φανάρι επισκέπτεται προσκυνηματικώς αυτές τις ημέρες ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας, συνοδευόμενος από τον Υποστράτηγο Θωμά Καρανάσσο, Διευθυντή του 424 Γ.Σ.Ν.Ε. και Ορθοπεδικό, τον Αντισυνταγματάρχη Γεώργιο Τσιάντα, Αρχίατρο του ιδίου Νοσοκομείου, Παθολόγο και τον αδελφό του  Χρυσόστομο Τύρη. 
Κατά τη συνάντηση που είχαν την Παρασκευή με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο ο Υποστράτηγος Καρανάσσος προσέφερε τιμητικώς στον Πατριάρχη την πλακέτα του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου σε ένδειξη σεβασμού και αναγνωρίσεως των προσπαθειών του σε παγκόσμιο επίπεδο. 


Στη συνέχεια παρακάθισαν στην Πατριαρχική τράπεζα. 
Την Κυριακή ο Μητροπολίτης Βαρνάβας θα συμμετέχει στην Πατριαρχική και Συνοδική Θεία Λειτουργία στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου κατά την οποία θα τελεστεί το τεσσαρακονταετές Μνημόσυνο του αειμνήστου Οικουμενικού Πατριάρχου Αθηναγόρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails