________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


11/06/2018

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΙΣΙΔΙΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ


Η Εταιρεία Μεσογειακού Πολιτισμού διοργανώνει εκδήλωση την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 6 μ.μ. στην Αίθουσα Τελετών της Εταιρείας των Φίλων του Λαού, Ευριπίδου 12 Αθήνα. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής: 
- Προσφώνηση του προέδρου της Εταιρείας Μεσογειακού Πολιτισμού κ. Ιωάννη Αλατζόγλου.
- Μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πισιδίας κ. Σωτηρίου 
Ομιλητές: 
- Ο ομοτ. καθηγητής του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου κ. Aλεξανδρος Σεραφετινίδης με θέμα: “Η επιστροφή στην Αττάλεια εκατό χρόνια μετά, μια απλή ανθρώπινη ιστορία”. Μία διαδρομή μέσα από το λόγο και την εικόνα. 
- Ο Αγιορείτης Αρχιμανδρίτης π. Θεολόγος Χρυσανθακόπουλος, Αρχιτέκτων Μηχανικός με θέμα: “Εντυπώσεις και εμπειρίες από την Ν.Δ. Μικρασία” Μία περιήγηση στην Πισιδία, Παμφυλία.
- Παρουσίαση του βιβλίου: ΠΑΥΛΟΣ “Ο Απόστολος των Εθνών” του Σεβ. Μητροπολίτου Πισιδίας κ. Σωτηρίου από τον κ. Γεώργιο Πιερράκο, καθηγητή του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails