________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


10/06/2009

Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ





φωτό: Ν. Μαγγίνας


Τριήμερη επίσκεψη στα Χανιά πραγματοποιεί από σήμερα 6 Οκτωβρίου έως και την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, προκειμένου να κηρύξει την έναρξη των εργασιών της ολομέλειας της Επιτροπής «Πίστεως και Τάξεως» του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης έφτασε στο αεροδρόμιο των Χανίων λίγο μετά τις 9 το πρωί.




Σε ομιλία του, κατά την επίσημη υποδοχή του στην πλατεία των Χανίων, προέτρεψε τους πιστούς - και όλους τους πολίτες - να ξεχάσουν, τώρα που τελείωσαν οι εκλογές, τις κομματικές διαφορές και να προχωρήσουν με πνεύμα συνεργασίας και ομόνοιας στην οικοδόμηση ενός καλύτερου αύριο.

"Κυβέρνησις και Αντιπολίτευσις είναι οι δύο πνεύμονες της Δημοκρατίας. Συγχαίρομεν και ευλογούμεν και τους μεν και τους δε και ευχόμεθα τα καλλίτερα για την Ελλάδα, η οποία είναι αξία ενός λαμπρού μέλλοντος", είπε χαρακτηριστικά ο Οικουμενικός Πατριάρχης.


Τις ομιλίες που εκφώνησε σήμερα ο Οικουμενικός Πατριάρχης στα Χανιά, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails