________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


8/25/2016

Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ


Την Κυριακή 21 και την Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016, μία έκπληξη περίμενε τα λιγοστά ορθόδοξα παιδάκια της Κοινότητας της Σμύρνης. 
Από την Δημοτική Βιβλιοθήκη της Χίου «Αδαμάντιος Κοραής», ο πρόεδρος Κώστας Μερούσης μαζί με την προϊσταμένη του ιδρύματος και υπεύθυνη του προγράμματος Άννα Χαζίρη και τη συμβολή του Βουλευτή Χίου Ανδρέα Μιχαηλίδη, βρέθηκαν στην Σμύρνη για να προσφέρουν λίγη χαρά στα μικρά παιδάκια της Ορθόδοξης Κοινότητας. 
Στο κεντρικό αμφιθέατρο του Δήμου, μέσα στον εκθεσιακό χώρο μαζεύτηκαν τα παιδάκια και απόλαυσαν παραμύθια, παιχνίδια, κατασκευές, μουσική, δώρα και πολλή αγάπη που τους προσφέρθηκε από την Δημοτική Βιβλιοθήκη. Παρούσα στο πρόγραμμα ήταν και η Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στην Σμύρνη Αργυρώ Παπούλια. 
Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τα ρωμιόπουλα, παραβρέθηκαν και παιδάκια από Ρωσία, Γεωργία και ντόπια Τουρκάκια. Αυτό το διήμερο ήταν δοκιμαστικό για να πραγματοποιηθεί στη συνέχεια ένα ευρύτερο πρόγραμμα για τα παιδάκια της Σμύρνης. 
Ο ιερατικώς προϊστάμενος της Κοινότητας Αρχιμ. Κύριλλος Συκής, ευχαρίστησε τους συντελεστές από τη Χίο και μετέφερε τις ευχές, τις ευλογίες και την αγάπη του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου και την ευγνωμοσύνη της Ορθόδοξης Κοινότητας Σμύρνης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails