________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


4/29/2020

ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΘΥΑΤΕΙΡΩΝ


Τα μαθήματα θρησκευτικής εκπαίδευσης στα αγγλικά της Ι. Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας για τους ενηλίκους συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον. 
Την Τρίτη 28 Απριλίου 2020, έγινε μία ακόμα διαδικτυακή συνάντηση, μέσω της εφαρμογής zοοm.
Να σημειωθεί ότι ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος κ. Νικήτας συμμετέχει στην εβδομαδιαία συνάντηση και δίνει την ευκαιρία στους πιστούς να συνομιλήσουν μαζί του και να υποβάλουν διάφορες ερωτήσεις. 
Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Νικήτας έχει αναθέσει αυτές τις ομιλίες καθώς επίσης και τον συντονισμό των συναντήσεων στον π. Νήφωνα Τσιμαλή. 
Κατά την πρόσφατη θρησκευτική εκπαίδευση συμμετείχαν πάνω από 100 άτομα, τα οποία προέρχονταν από διάφορες πόλεις της δικαιοδοσίας της Ι. Αρχιεπισκοπής, αλλά και από το εξωτερικό. 
Το θέμα αυτής της τηλεσυνάντησης ήταν η Ανάσταση και η περίφημη Μονή της Χώρας στην Κωνσταντινούπολη, όπου υπάρχει και η γνωστή εικόνα της Ανάστασης του Χριστού. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails