________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


2/15/2021

ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜ. ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΑΘΑΚΗ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΑΜΦΙΩΝ (ΜΕΡΟΣ Α')


Η νεότερη (13η) διαδικτυακή διάλεξη του "Lectures Αληθώς", έκφρασης του Μορφωτικού Κέντρου Λόγου "Αληθώς" εν τω καιρώ της πανδημίας, είναι από σήμερα Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021, στον χώρο του διαδικτύου.  
Φιλοξενούμενος είναι ο Αρχιμανδρίτης Μιχαήλ Σταθάκης, Αρχαιολόγος και προϊστάμενος του Ι. Ναού Αγίου Γεωργίου Νέου Ψυχικού. Ο π. Μιχαήλ θα παρουσιάσει σε δύο μέρη το ενδιαφέρον θέμα: "ΙΕΡΑΤΙΚΑ ΑΜΦΙΑ. Η εξέλιξη των Ιερατικών Αμφίων. Θεολογικές και πρακτικές ερμηνευτικές προσεγγίσεις". 
Παραθέτουμε εδώ το α΄ μέρος, διάρκειας μιας ώρας, διανθισμένο με πλούσιο εποπτικό υλικό. 
Το πρόγραμμα "Lectures Αληθώς" είναι μία πρωτοβουλία του Μορφωτικού Κέντρου Λόγου "Αληθώς", με έδρα το Μπανάτο της Ζακύνθου, και εμπνευστή τον Πρωτοπρεσβύτερο του Οικουμενικού Θρόνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια, δόκιμο ποιητή και Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Μητροπόλεως Ζακύνθου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails