________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


4/15/2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ (15 Απριλίου 2021)


ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ
Ακροάσεις 
Η Α.Θ.Παναγιότης ο Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση τον Ελλογιμ. κ. Χαραλάμπη Θεοδωρέλη-Ρήγα, Λέκτορα του Πανεπιστημίου Κοτς, με την σύζυγό του Ευγεν. κ. Ναταλί Ντεφνέ Γκιέρ, Βιβλιοθηκονόμο του ως άνω Πανεπιστημίου. 
Εκπροσωπήσεις 
Η Α. Θ. Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης, εκπροσωπήθηκε: 
- Aπό τον Σεβ. Μητροπολίτη Προικοννήσου κ. Ιωσήφ, κατά την κηδεία του αειμνήστου Άρχοντος Οφφικιαλίου Ιακώβου Τσούνη, η οποία τελέστηκε τη Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021, από τον Ι. Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου του Κοιμητηρίου Παπάγου. 
- Από τον Σεβ. Μητροπολίτη Λαοδικείας κ. Θεοδώρητο, κατά την κηδεία του αειμνήστου Άρχοντος Οφφικιαλίου Ιωάννου Αγγελικούση, εφοπλιστού, η οποία τελέστηκε τη Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021, στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών. 
- Από τον Πανοσιολ. Μ. Ιεροκήρυκα κ. Πανάρετο, κατά την κηδεία της αειμνήστου Σεβαστής Αρζουμάνογλου, η οποία τελέστηκε την Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021, από τον Κοιμητηριακό Ναό Θείας Μεταμορφώσεως Σισλή. 
- Από τον Αιδεσιμ. Οικονόμο κ. Δημήτριο Μαγιόγλου, κατά την κηδεία της αειμνήστου Βασιλικής Κοκκινάκη, η οποία τελέστηκε τη Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021, από τον Κοιμητηριακό Ναό Θείας Μεταμορφώσεως Σισλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails